Twee vacatures spraaktechnologie bij CLST

Bij CLST hebben we twee vacatures voor onderzoek en ontwikkeling van spraak technologie:

Full time postdoc onderzoeker spraaktechnologie: 1.0 fte.

Part time junior onderzoeker spraaktechnolgie:  0.6 fte

Je kunt tot 22 oktober 2020 solliciteren.

CLST is onderdeel van de Faculteit der Letteren aan de Radboud Universiteit. De Faculteit bestaat uit verschillende departementen op het gebied van taal en cultuur, geschiedenis, kunstgeschiedenis, taalkunde en communicatie- en informatiewetenschappen, die samen ongeveer 2.400 studenten herbergen en nauw samenwerken in onderwijs en onderzoek. Het onderzoek aan de Faculteit der Letteren is ingebed in twee onderzoeksinstituten: het Radboud Instituut voor Cultuur & Geschiedenis (RICH) en het Centrum voor Taalstudies (CLS). Je gaat deel uitmaken van het Center of Language and Speech Technology (CLST), dat deel uitmaakt van CLS. Je werkt in een teamgedreven omgeving. We werken graag samen, informeren elkaar over successen, uitdagingen en tegenvallers in onze projecten en leren waar we kunnen van elkaar. We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn en daarom streven we naar een cultureel diverse staf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: